29 Ιουλίου 2014

Κοσμηματοθήκη

Αν είχε στόμα αυτό το κουτί και μιλούσε θα έλεγε όχι άλλο κάρβουνο!!!Είναι σαν κασετίνα και λυπήθηκα πολύ να το πετάξω.Οπότε το αξιοποίησα!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δήμητρα (http://decdimisaussi.blogspot.gr/) για την ατελείωτη υπομονή και τις συμβουλές της, αν και τελικά έκανα του κεφαλιού μου!Επειδή όλες μας ξέρουμε, την ιδιαιτέρη αγάπη που έχει για το ντεκουπάζ, της ζήτησα οδηγίες. Ξεκίνησα το βάψιμο αλλά δεν είχε καλή ποιότητα το χρώμα, κι έτσι αφου στέγνωσε το χρώμα, το ξήλωσα όλο!(σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!). Τελικά, αφού χώρισα τη χαρτοπετσέτα στα μέρη της, κόλλησα με ατλακόλ τρεις στρώσεις απο το λευκό φύλο της χαρτοπετσέτας και στο τέλος το σχέδιο. Έκανα και περίγραμμα με σπάγκο. Επιπλέον, κόλλησα λίγο τούλι και ένα διακοσμητικό με σύρμα και χάντρες!Ταράμ!!!


26 Ιουλίου 2014

Η επιστροφή-last part

Δυστυχώς τελείωσαν οι διακοπές!Ωραία περάσαμε, δροσιστήκαμε, ξεκουραστήκαμε αλλά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να φορτώσουμε και να βάλουμε μπρος για το ταξίδι της επιστροφής, όπου κι αν αυτό μας οδηγεί!



Να που τελικά υπήρχε φωτογραφία στην οποία το δέντρο φαινόταν καλύτερα και μάλιστα και ένα από τα παράθυρα του σπιτιού!

23 Ιουλίου 2014

Πάμε στο εξοχικό-part 2

Τι εξοχικό θα ήταν αν δεν είχε δέντρα?!Τώρα το τι δέντρα ακριβώς δεν έχω αποφασίσει!Το ένα πάντως είναι ολάνθιστο σε ρομαντικούς τόνους ενώ το άλλο αποτελείται κυρίως από φύλλα!(Ενώ είχα τόσες φωτογραφίες από αυτές τις διακοπές, οι καλύτερες λήψεις όσων αφορά την εμφάνιση των δέντρων ήταν στο τσούγκρισμα των ποτηριών!)



17 Ιουλίου 2014

For me!

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα από την γλυκιά Ελένη (http://lenhlenh.blogspot.gr/), ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μαζι με ένα κουκλίστικο βραχιολάκι!Συγχαρητήρια Ελένη μου!Καλή επιτυχία σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε ό,τι και να κανεις!!!




15 Ιουλίου 2014

Just smile!

Είναι στιγμές που όλα καταρρέουν γύρω μας, και νομίζουμε ότι τα έχουμε χάσει όλα, με φυσικό επακόλουθο και την δική μας κατάρρευση.Είναι όμως κάποια πράγματα στη ζωή τα οποία θεωρούμε δεδομένα, γι' αυτό δεν τα δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία.Μπορούν όμως να αλλάξουν πολλά, όπως και αυτό το προσωπάκι από πατάτες και μαγιονέζα (ίσως και μουστάρδα)!


11 Ιουλίου 2014

Πάμε στο εξοχικό-part1

Ένα σπίτι παραθέρισης για τα μικρά playmobil το οποίο δυστυχώς έχει καταστραφεί και δεν έχω φωτογραφίες που να το δείχνουν συνολικά.Η παρακάτω οικογένεια ξεκίνησε με το τροχόσπιτό της, έχει ήδη στήσει το τραπεζάκι και παίρνει πρωινό!Όσο φαίνεται η βεράντα στην οποία κόλλησα χρωματιστές χάντρες και δύο κομμάτια τούλι από κάποια ξεχασένη μπομπονέρια!Οι "κουρτίνες" μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι το αγαπημένο μου σημείο!


Το πρώτο μου κασκόλ

Είχα δει αμέτρητα βίντεο στο youtube.Με βελονάκι 5mm το οποίο μπορώ να ονομάσω οικογενειακό κειμήλιο καθώς από την προγιαγια μου, πέρασε στη γιαγιά μου κι επειτα σε 'μένα.(δεν νομίζω να έχει και πιο παλιά ιστορία!).Ξεκίνησα με ένα χρώμα το οποίο σνόμπαρα αρκετά καθώς πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω, γι' αυτό και το διάλεξα.Ασχέτως αν είναι ταιριάζει με αρκετά κομμάτια του χειμωνα.Πήρα 3 κουβάρια 100% ακριλικό και μετά κόπων και βασάνων (αφού το είχα ξηλώσει αρκετές φορές) έφτασα στο παρακάτω αποτέλεσμα!






Υ.Γ:Ας είναι καλοκαίρι, το πλέξιμο δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα και θα το διαπιστωσετε και σε επόμενες αναρτήσεις.

06 Ιουλίου 2014

Βραχιολάκι φιλίας

Ομολογώ πως αυτό το σχέδιο στα βραχιολάκια φιλίας είναι το αγαπημένο μου!Καλοκαιρινά χρωματάκια που μπορούν να στολίσουν όχι μόνο το χέρι ή το πόδι αλλά μπορούν να σταθούν και ως σελιδοδείκτες!