31 Δεκεμβρίου 2014

Αποχαιρετώντας το 2014

Τελευταία ανάρτηση του χρόνου!Δεν ξέρω πως νιώθετε εσείς εμένα πάντως μου φαίνεται μεγάλο το 2015!Να σας κεράσω λίγο κρασάκι (αν και είναι λίγο νωρίς) να ευχήθουμε όλοι μαζί για το νέο έτος!


Ελπίζω να σας βρίσκω με συγγενείς φίλους σ'ένα όμορφο μέρος, κοντά ή μακριά απ' το σπίτι σας, να νιώθετε ζεστασιά και αγάπη!


Εγώ, μέσα σε όλο το κλίμα πανικού που επικρατεί στην κουζίνα (κρέατα, βασιλόπιτες, ένας χαμός), πήγα στο ταχυδρομείο να παραλάβω ένα δέμα. Εκεί, μεγαλύτερος χαμός!Κάτι τα τέλη κυκλοφορίας κάτι η τελευταία μέρα του χρόνου, βάλε λίγο και τη διακοπή ρεύματος, πέρασα αρκετή ώρα στην αναμονή!Η παρηγοριά μου ήταν η νιφάδα που έπεφτε!Δεν σας έβγαλα φωτογραφίες διότι δεν έστρωσε τίποτα, ο ήλιος βγήκε και το χιόνι έλιωσε στα λιγοστά αυτοκίνητα που είχε πιάσει!Δεν είμαι αχάριστη όμως γιατί είχα αρκετά χρόνια να δω!!Και για να μην σας τα πολυλογώ (πόσο ακόμα?!!), γυρνώντας στο σπίτι βρίσκω κι ένα φάκελο!!



Ο φάκελος είχε ένα πανέμορφο γούρι και μια κάρτα γεμάτη ευχές και αγάπη!Αναμνηστικό από το εορταστικό πανηγύρι που συνεχίζεται!!Ευχαριστώ πολύ Στέλλα!!


Και η ώρα του μεγάλου πακέτου από τον Secret Santa!!!

 Ένα κουτί τόσο όμορφο και ζηλευτό με τις τεχνικές της Μαριλένας (που δεν τις κατ' ονομάζω γιατί  ξέρω μόνο να τις θαυμάζω)!!!

Και προχωρώντας στα ενδότερα


Ένα βιβλίο για να με συντροφεύει τώρα τις γιορτές, αρωματικά κεράκια και μια γλυκιά καρτούλα!!Κι όλα αυτά μας αποδεικνύουν ότι ο Βασιλάκος μου είχε πολύ μεράκι και μου έκανε τόσα δώρα!Και θέλω να πω επίσης ότι δεν άργησε καθόλου γιατί ήρθε ακριβώς τη μέρα που μοιράζονται τα δώρα!!Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου Μαριλένα!!!
Εύχομαι σε όλους ο καινούριος χρόνος να φέρει όλα όσα σας στέρησε ο παλιός!!!Καλή δημιουργική χρονιά, με υγεία και αγάπη και περισσότερες καραμέλες!!


Υ.Γ. : Αν η τυχερή δεν δώσει τα στοιχεία της μέχρι την Κυριακή 4/1/2015 η κλήρωση θα επαναληφθεί.

24 Δεκεμβρίου 2014

Καλά Χριστούγεννα

Μαντέψ'τε!!Βαρεθήκατε να το ακούτε?!Ναι έχω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου!!Ο φορτιστής, η μητρική πλακέτα, χαμός!!!Το πότε θα τον έχω είναι αβέβαιο!!Έχω συνηθίσει πλέον την κατάσταση!χαχα!Βέβαια δεν έλειψε να περάσει από το σπιτάκι μου και η κατάθλήψη των Χριστουγέννων!Δεν κράτησε πολύ όμως!!Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τις γιορτές και όλα στολισμένα:


Κι ένα μπουκαλάκι που το χρύσωσα για φέτος.Ξέρω ότι είναι πολύ άδειο αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει για να αναδειχθεί!
Ναι ναι τα έφαγα τα τρουφάκια!
Σας χρωστάω κι ένα δωράκι εγώ!!Μετά από μήνες μπορώ να πω αξιώθηκα να κάνω ντεκουπάζ!!
Ω ναι!!Ένα κουτάκι του οποίου το υλικό δυσκολεύομαι να προσδιορίσω!Θα μας πει η νικήτρια!!
Κι ένα στολιδάκι με άρωμα κανέλας και γαρύφαλου!

Και απ'τα μπισκοτα 2-3 έχω αφήσει!


Οι συμμετέχοντες:


Η ώρα της κλήρωσης!


Και η τυχερή μας!


Συγχαρητήρια Χριστίνα!!Πάντα καλότυχη να είσαι!Περιμένω τα στοιχεία σου!!
Μ' αυτή την ανάρτηση συμμετέχω μετά από καιρό στο πανηγύρι του stars and icicles!!
Έχω ενημερωθεί για αποστολές δώρων αλλά γιορτές είναι και αναμένω!!Να σας ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου σε καθέναν ξεχωριστά καλά Χριστούγεννα!Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα όπως μας συμβουλεύει και η φίλη Πέτρα!Χρόνια πολλά!!!

14 Δεκεμβρίου 2014

Σαν σήμερα!

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο πήρα το θάρρος να δημιουργήσω κι 'γω σπιτάκι!Πολλές από εσάς σας παρακολουθούσα πέντε χρόνια τώρα σαν ανώνυμη, έτσι γιατί μου αρέσατε!Η πρώτη μου επαφή με τη γειτονιά ήταν όταν κέρδισα (πριν από χρόνια επίσης) σε μια κλήρωση της Ελένης!Είχαμε επικοινωνία για αρκετό καιρό και αφού γνωρίσαμε η μία την άλλη με παρότρυνε να κάνω κι εγώ blog.Δεν ξέρω τι φοβόμουν τότε και δεν επαίρνα ποτέ την απόφαση.Έλεγα το καλοκαίρι και πόσα καλοκαίρια έτσι πέρασαν.Υπό άκυρες συνθήκες και άσχετο λόγο ξεκίνησα το blog.Μάλιστα δεν είχε καν σχέση με την τέχνη στην αρχή.Στην πορεία με ανακάλυψε η Δήμητρα!!Με στήριξε πάρα πολύ, με μύησε στην τέχνη της, μέχρι και υποστηρικτικό υλικό μου έστειλε!!!Και τώρα είμαι εδώ και τη θαυμάζω όπως και όλες εσάς!!Βρήκα παρέα, παρηγοριά, άνοιξε το μυαλό μου από πλευράς τέχνης μέχρι και φιλοσοφίας.Αφήστε μου σε σχόλιο την αγαπημένη σας ανάρτηση και έπειτα από κλήρωση ο νικητής θα έχει ένα μικρό δωράκι!


08 Δεκεμβρίου 2014

Να 'μαι κι 'γω!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι επιτέλους κάνω μια ανάρτηση της προκοπής!!!Τελικά ανάρρωσε το λάπτοπ διότι το χτύπησε ιός!Αν και είμαι χωρίς αντιϊκό πρόγραμμα, θα το φροντίσω σύντομα και αυτό.Όσο για σας δεν ανησυχώ, έκανα μια τσάρκα και μου είστε απ' το καλό στο καλύτερο!!

Ένα ερώτημα που έχω αφήσει αναπάντητο εδώ και μέρες είναι το που πήγαν τα δωράκια!
Να 'τα καλέ!Έγιναν στεφανάκι για την εξώπορτα!Φυσικό έλατο που έχει ξεραθεί πλέον και μαδαεί τρομερά!Του 'βαλα τα δωράκια και δυο φυσικές κουκουναρίτσες! (είδα στα jumbo να πουλάνε κουκουνάρες και φρίκαρα!Είναι δυνατόν να αγνοούμε τα δώρα που μας προσφέρει απλόχερα η φύση?!)


Η ζωγραφική έχει κέφια!

Ναι και τι έλεγα?Α το στεφάνι.Μετά μπήκε ο Βασιλάκος στη μέση και πάλι φαινόταν άδειο!Ε, με την κόκκινη κορδέλα ήρθε κι έδεσε κυριολεκτικά!

Και κάπως έτσι θα συμμετέχω κι 'γω στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του stars and icicles για το μήνα Δεκέμβριο καθώς και στην πρόσκληση της Δέσποινας!

Φέτος ελπίζω να ήμουν καλό παιδί γιατί λέω να ζητήσω από τον Άη Βασίλη μια φωτογραφική να κάνω άνετα τη δουλειά μου!!
Αν έχει κάποιος την ευγενή καλοσυνή να μου πει απλά και κατανοητά πως μπορώ να βάλω στο πλάι τα γεγονοτά που τρέχουν θα του είμαι ευγνώμων! :)
Καλή εβδομάδα σε όλους!